Lailas nye hjem fra i sommer

Laila
Steder

For Laila var sommeren 2024 i ferd med å bli en utfordrende tid. Med de andre beboerne i sitt hjem på vei bort på ferie, stod hun overfor flere uker i ensomhet. Tankene på å være helt alene var overveldende, og Laila visste at hun trengte et alternativ – et sted hvor hun kunne føle seg trygg og ivaretatt.

Det var da hun, med hjelp av sine svigerinne, oppdaget Herbergier. "Vi tok kontakt med vertsparet, og jeg fikk komme dit med en gang."

Da hun ankom Herbergier Nes, ble Laila møtt med åpne armer. "Det var akkurat det jeg trengte," sier hun med et smil. "Her fant jeg et hjemmekoselig sted hvor jeg raskt følte meg hjemme, omgitt av varme og omsorg." På Herbergier Nes ble hun tilbudt et hyggelig sted å bo, men alle måltider – frokost, lunsj, middag, og en kveldssnack bestående av frukt og yoghurt. Det var en akkurat det hun trengte, og gjorde dagene mye lettere.

Laila observerte raskt hvordan de ansatte tok seg av beboerne med stor omtanke. Selv om hun ikke hadde behov for mye assistanse selv, så hun at de som trengte det fikk hjelpen de behøvde, alltid på en rolig og respektfull måte. "Jeg følte meg virkelig ivaretatt", sier hun.

Hun beskriver sitt opphold som en tid med stor trivsel og trygghet. "Både vertsparet og de ansatte er utrolig dyktige, og de gjør en fantastisk jobb med å hjelpe oss som kanskje har mistet litt av evnen til å klare alt selv", reflekterer Laila. 

Opplevelsen har vært så positiv at hun nå vurderer å komme tilbake til Herbergier, kanskje til og med for å bo der permanent, i håp om at et lengre opphold kan bidra til å forbedre helsen hennes.

Herbergier Nes er mer enn bare et sted å bo; det er et hjem fylt med omsorg og fellesskap, hvor beboerne får den støtten de trenger for å trives. Nå er Laila fastboene på Herbergier.

Ta kontakt om du eller dine kjære vurderer et opphold eller en flytting til Herbergier. 

Dere er velkommen til å opplev Herbergier Nes i Ringsaker – ditt hjem borte fra hjemmet venter på deg.

Del: